GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit 75.Yıl İMKB Ortaokulu

Kelkit 75.Yıl İMKB Ortaokulu

Atatürk Mahallesi Derman Sokak 75.Yıl İMKB Ortaokulu KELKİT/GÜMÜŞHANE
Vizyon
İLGİ – İLKE – İDEAL - İÇTENLİK MEMNUNİYET – MOTİVASYON – MÜCADELE - MÜKEMMELİYET KATILIM – KALİTE – KARAKTER - KÜLTÜR BAŞARI – BİLİM – BİRLİK - BİLİNÇ İMKB DEĞERLERİNİ ÖZÜMSEMEK, KURUMUMUZUN İSMİNİN BU DEĞERLERLE BİRLİKTE ANILIR HALE GELMESİNİ SAĞLAMAK.
Misyon
Asıl işimiz olan eğitim ve öğretim hizmetlerinde bize bağlı tüm birimlerimizde çağımızın ihtiyaçlarına uygun, gelişen teknolojiyi kullanarak Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında sosyal hak ve ödevlerinin bilincinde, geleceğe hazır, kişilikli, üretken, sorgulayan, araştıran, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, ülkesini ve milletini seven, çevre bilinci gelişmiş, sporu seven, tarihi ve sanatı önemseyen, özgüven kazanmış, dürüst ve ahlaklı bireyler yetişmesine imkân sağlayıp eğitim hizmeti veren bir kurum olarak tüm çalışanlarımızın bu hizmeti doğru ve gerektiği şekilde sunabilmelerine yardımcı olmanın yanında sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesi ile birlik ve beraberlik ruhunun geliştirilmesine katkıda bulunmaktır.
2011-2012 eğitim öğretim yılı TKY´de il İkinciliği
Öğretim Şekli :Taşımalı
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
24 - 3 bina
Ulaşım
Erzincan çevre yolunun gidiş istikametinde, şahsi araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
il uzaklığı 70 km, ilçe merkezine uzaklığı 1 km